Ben je opzoek naar toffe herenkleding? Hier moet je op letten

 

De laatste trends in de mode veranderen met de dag. Ga je herenkleding kopen de komende tijd, is het misschien tof om naar de volgende trends te kijken.

Scandinavische invloeden

Tegenwoordig komt het steeds meer voor dat er bij vooral jassen Scandinavische invloeden terug te vinden zijn, waar er gebruik gemaakt wordt van rustige kleuren zoals beige en grijs en bruin in combinatie met strakke stijlen zonder al te veel franjes. Komt daarnaast het gebruik van Noorse en Zweedse vlaggen op de jassen helemaal naar voren als wintertrend 2018.

Ruitjespatronen

Waar het een aantal jaar geleden nog totaal not done was om bloezen en blazers met ruitjespatronen te dragen, zijn ze nu helemaal terug. Het is weer totaal geaccepteerd om met een gek ruitjespatroontje over je sjieke blouse de straat op te gaan. Hou het wel een beetje beperkt tot een kleding item.  In de herenkleding online komt het veel voor dat de ruitjes blouse gecombineerd wordt met andere wat soberdere kledingstukken.

Suède schoenen

Om toch een beetje comfortabel in je nette schoenen voor de dag te komen wordt er gebruik gemaakt van suède, dit materiaal geeft de schoenen een mooie matte uitstraling en zijn comfortabel om te dragen. Let bij het dragen van deze schoenen wel op de weersomstandigheden, dit materiaal is niet de grootste fan van regen en zal door de druppels ook beschadigen. Hierdoor is het erg belangrijk om de schoenen in te spuiten met een afweerspray. Deze gaat het langzaam vervagen van het materiaal door de weersomstandigheden tegen.

Gilets

Gilets zijn niet alleen voor de ober, maar kunnen ideaal gecombineerd worden met een bloesje in lichte kleuren. Dit geeft een nette geklede look en zorg ervoor dat de kreukels in je blouse minder zichtbaar zijn.

 

Kijk om de beste mode items te scoren een paar een tijdje voor het seizoen in de online shops om met goede kortingen te slagen. Happy shopping!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *