De hipste schoenen voor aankomend seizoen

Een leuk paar schoenen kan je outfit helemaal afmaken en je look net dat beetje extra geven. Ja, ze moeten comfortabel zitten, maar het oog wil ook wat. Maar wat zijn nou de hipste stijlen voor aankomend seizoen? Je leest het in dit artikel!

Korte laarzen

Dit type schoenen is uitermate geschikt voor de herfst en de lente, de seizoenen waar het misschien te warm is voor hoge laarzen, maar nog te koud om je slippers al uit de kast te halen. Draag ze onder een skinny jeans of een rok, het kan allemaal. Ga voor een kleur als rood of groen als je lekker op wilt vallen, maar wil je dat hij bij wat meer outfits past, kies dan voor zwart of bruin. En of je nou op zoek bent naar korte laarzen dames of korte laarzen heren, bij Ten Eekelder vind je het allemaal. 

Sneakers

In dit lijstje kunnen sneakers natuurlijk niet ontbreken. Houd je van casual looks, dan is het een absolute must om een paar sneakers aan te schaffen, en misschien zelfs wel twee of drie als je een beetje wilt variëren. De witte sneaker is tijdloos en kan onder bijna iedere outfit. Als je toch voor een wat meer gewaagde look wilt gaan, kies dan voor een paar met opvallende details, zoals een leuk patroontje, extra ritsen of een hoge zool.

Loafers

Dit is een wat meer klassieke schoen die over het algemeen bij formele outfits wordt gedragen, maar je kan ze ook prima combineren met een jeans. Wil je toch voor de klassieke look gaan, combineer ze dan met een midi-jurk. De meeste hebben een kleine hak, handig voor als je een beetje extra lengte wilt hebben maar liever geen pijnlijke voeten krijgt. Ook dit type schoen kun je zowel dragen met wat warmer weer als met wat kouder weer. 

Muiltjes

Muiltjes hebben een open achterkant en worden meestal gedragen als instappers. Dit seizoen zien we allerlei variaties voorbij komen, bijvoorbeeld met een dichte neus, vierkante neus of spitse neus. Ook kun je kiezen voor een paar met hak of zonder hak. Deze stijlvolle schoen is echt een klassieker, wat onder andere blijkt uit het feit dat veel designer merken deze in hun collectie hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook goedkopere opties beschikbaar. Je draagt ze meestal in de zomer, en dit kan bij allerlei gelegenheden. Een feestje, een etentje of een festival bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *