Dé laarzen trends voor winter 2020

We zijn al even onderweg en eigenlijk zijn de laatste laarzen trends voor winter 2020 alweer oud nieuws. Toch wil ik even een trend update geven. Toch zien we een aantal leuke trends die we niet helemaal verwacht hadden en daar neem ik je graag even in mee. Dit gaat van merken totdat aan modellen. We gaan een beetje van links naar rechts, maar uiteindelijk hebben we de leukste trends voor je op een rij gezet. Dus zonder verder gedoe, hierbij de laatste laarzen trends voor winter 2020.

Kwalitatief hoge laarzen

De tijd van plastic laarzen is wel even voorbij. Mensen kiezen steeds vaker voor hoog kwalitatieve laarzen van goede merken. Hierbij kun je denken aan laarzen van stevig leer, of gewoon laarzen van topmerken, zoals: Xensible, Dr. Martens of Gabor. Hoewel merk niet altijd bepaalt of een schoen goed is, ligt dat bij de laatstgenoemde merken net even anders. Een goede en stevige schoen van deze merken is net iets duurder, maar kan jaren meegaan, zeker wanneer deze onderhouden wordt door een schoenmaker. Een goede aankoop die dus nog lang meegaat. Dat speelt logischerwijs in op de verduurzaming trend die we de laatste jaren zien.

Hoge laarzen

Dit jaar is het weer ouderwets koud. Dat zie je terug in het type laars dat verkocht wordt. We zien weer langere laarzen verkocht worden en dat in grote getalen. Laarzen die vallen tot de knie zijn bijvoorbeeld weer helemaal hip. Ook zien we dat mannen weer laarzen gaan dragen. Dit zien we vooral terug in de bouw en aannemerij. Mensen die de hele dag de kou moeten trotseren hebben nu eenmaal behoefte aan iets hogere laarzen. Dat snappen wij maar al te goed. 

Gevoerde laarzen

Een andere echte winter trend die we voorbij zien komen zijn de gevoerde laarzen en deze vallen dit jaar iets meer op dan normaal. Dit heeft natuurlijk ook weer te maken met de kou die we deze winter ervaren. Toch hadden we niet verwacht dat ze zo hard zouden lopen.

Laarzen waar je goed mee kunt wandelen

De laatste trend wordt nog steeds aangewakkerd door het aanhoudende virus in ons land. Laarzen waar je een goed stuk mee kunt wandelen zijn namelijk helemaal nu. Mensen wandelen wat af, om even uit de dagelijkse sleur te komen. Dat merk je ook in de verkoop van goede laarzen die steun bieden. 

Nog een trend?

Nog een trend gezien? Laat het ons weten!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *