De overhemden van het merk Jacques Britt

De overhemden van het merk Jacques Britt zijn gemaakt van de beste materialen. Deze zeer hoge kwaliteit overhemden zijn in de afwerking tot in de puntjes verzorgd. De subtiele onderscheidende details maken de Jacquet Britt overhemden een perfecte keus voor de stijlvolle en modebewuste mannen.

Jacques Britt – Kwaliteit en uitstraling

De Jacques Britt hemden zijn door de mooie details erg veelzijdig en kunnen bij iedere gelegenheid goed gedragen worden. De sprekende kleuren van de hemden en de opvallend mooie dessins, zoals een haarfijn streepje of een effen achtergrond met satijnen afwerking, zorgen ervoor dat de overhemden perfect te combineren zijn met andere kleuren.

Naamsbekendheid van Jacques Britt

Het merk Jacques Britt  werd in 1969 opgericht door Gerd Seidensticker. Hij had bij het ontwerpen van de overhemden maar  1 missie: topkwaliteit overhemden produceren. Door de merknaam die hij koos kreeg dit overhemd al snel een wereldwijde bekendheid. Hij combineerde namelijk een Frans klinkende voornaam met een achternaam die niet Engelser kon. Hierdoor sprak hij zowel de Franstalige als de Engelstalige consument zeer aan.

Jacques Britt heeft een zeer herkenbaar zebra logo

Het typerende zebra-logo op de overhemden wordt geïntroduceerd om het 40-jarige bestaan van de Jacques Britt overhemden te vieren.  De zebra staat symbool voor vrijheid, afkomst, mode en elegantie. Ook straalt de zebra een tikje arrogantie uit, dat weer past bij de zelfbewuste man die de overhemden van Jacques Britt dient te dragen.

Waar koop je een mooi Jacquet Britt overhemd

Ben je nieuwsgierig geworden naar het overhemden merk Jacques Britt, of draag je al jarenlang deze perfecte overhemden? Via onze eenvoudige en overzichtelijke website is de collectie overhemden van Jacques Britt te bewonderen en te bestellen. Heb je persoonlijk advies nodig of een stijltip, wij helpen je graag verder, neem gerust contact met ons op via de klantenservice of de chatfunctie op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *