Laarzen combineren met een jurk

Wij vrouwen willen ons allemaal mooi aankleden voor een feestje. Hierbij worden dan ook vaak de jurkjes uit de kast getrokken. Toch vinden wij het ook nog redelijk pijnlijk om de hele avond op hakken te lopen. Laarzen zijn daarom een goede vervangen om te combineren met je net nieuw gekochte ONLYjurkje. Maar hoe combineer je nou je laarzen met je jurkje? Hieronder staan wat tips en tricks.

Hoge of lage laars

Ga je voor de enkellaars of toch eerder voor de laars tot aan de knie? Dit is geheel afhankelijk van je outfit. Bij het dragen van een hele hoge laars is het van belang dat je jurkje wel iets korter is. Er moet namelijk wel nog wat ruimte over zijn tussen de laars en het jurkje. De lage laarsjes kunnen eigenlijk vrijwel bij elke outfit. Deze kunnen je outfit wat stoerder maken.

 

Kleuren

De kleuren zwart en bruin zijn eigenlijk te combineren met alles. Draag er een leuk bijpassend tasje bij en je outfit is helemaal leuk. Bij deze twee kleuren is het ook mogelijk om jurkjes te dragen met leuke printjes erop. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het merk Geisha. Wil je toch liever een gewaagde kleur laars dragen? Dan is het van belang dat je jurkje een meer basic kleur heeft.

 

Blote been of panty

Natuurlijk is dit dilemma ook deels afhankelijk van het weer. In de winter is het denk ik geen goed idee om korte laarsjes te dragen met een kort jurkje en blote benen. Bij de keuze voor lange laarzen is het vaak wel mogelijk om geen panty te dragen. Wil je toch graag een panty dragen? Dan kan je natuurlijk gaan voor een huidskleur panty.

 

Genoeg mogelijkheden om dit jaar weer alle leuke jurkjes uit te kast te trekken. Dus dames, koop een paar leuke laarzen en verstop die jurkjes niet meer in de kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *