laarzen

Zo vind je de juiste laarzen bij jouw benen

Zeker nu we in het herfstseizoen zijn beland en de winter er weer aankomt, is het weer tijd om onze laarzen uit de kast te trekken. Laarzen kunnen zowel functioneel in de kou als uiteraard ook als fashion item gebruikt worden. Maar hoe vind je de juiste laarzen bij jouw benen? Welke soort laars laat jouw benen het beste uitkomen? Op internet kun je gemakkelijk filteren op de laars die bij jou past en deze vervolgens direct aanschaffen. Probeer ook eens Tamaris laarzen. De laarzen van dit merk passen bijna altijd wel. Hieronder handige tips voor het vinden van de juiste laarzen bij jouw benen.

Laarzen voor korte benen

Bij korte benen laat je je benen het mooiste uitkomen door optisch lengte te creëren. Dit doe je vrij eenvoudig door een hogere laars met hak aan te schaffen. Het hoeft niet perse een laars met smalle hak te zijn, waarbij je je niet comfortabel voelt als je er de hele dag op moet lopen. Het mag ook een laars met plateauzool of sleehak zijn, zolang je maar kiest voor een hogere hak die tot net onder de knie komt. Kies niet voor wijde hakken met versiersels, om chaos onder je outfit te vermijden.

Laarzen voor lange benen

Als je lange benen hebt, heb je geluk. Vrijwel elke soort laars past hierbij. Al zorgt een mooie, smalle laars tot op de kuit voor het beste effect. Ook het stoppen van je spijkerbroek in de laars kan resulteren in een mooi effect bij jouw lange benen. Kies niet voor wijde laarzen met veel versiersels, dit maakt vaak erg rommelig.

Tip: bij Durlinger is voor elk type been wel een passende laars te vinden.

Laarzen voor dikke enkels

Ben je in het bezit van dikke enkels? Vervelend, maar optisch geen enkel probleem! Ga voor een recht model laars met een dikkere, brede hak. Deze hak zal de nadruk leggen op de breedte ervan, in plaats van op je enkels. Korte enkellaarsjes kun je beter vermijden als je dikke enkels wilt verbergen.

Laarzen voor dikke kuiten

Heb jij dikke kuiten? Gefeliciteerd, ook hier valt iets aan te doen! Net als bij laarzen voor dikke enkels, kun je bij laarzen voor dikke kuiten ook het beste kiezen voor een dikkere en brede hak om de focus daarop te leggen in plaats van op je kuiten. Kies voor wijdere laarsjes, maar vermijd ook hier korte enkellaarsjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *