Welke laarzen passen bij welke outfit?

Sta jij soms ook voor de kast en heb je geen idee welke schoenen je vandaag weer moet aantrekken? Je bent niet de enige! Heel veel vrouwen (maar ook mannen) hebben moeite om te bepalen welke schoen goed passen onder een outfit. Ook ik kan ‘s ochtends een paar minuten naar mijn schoenen staren en nog steeds niet goed weten welke ik die dag ga aantrekken. Maar ik heb een aantal handige tips gevonden en daarom wil ik je graag een handje helpen door deze tips met jou te delen, zodat je goed weet welke laarzen bij welke outfit passen.

Welke laarzen draag ik onder een flair broek?

Tegenwoordig heeft bijna iedere vrouw wel een flair broek in haar kast hangen. Het zijn van die heerlijke damesbroeken waar je het liefst in woont! Flair broeken sluiten strak aan op de bovenbeen en lopen wijd uit vanaf de knie naar beneden. Maar wat voor laarzen trek je daarbij aan? Dat is een beetje afhankelijk van de soort flair broek. Je hebt namelijk flair broeken met een print of flair broeken die effen zijn. Als je een flair broek met print draagt, adviseer ik je een niet te opvallende laars te dragen met een klein hakje. Persoonlijk vind ik een laars met ronde neus het mooiste staan onder een flair broek, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.

Welke laarzen draag ik onder een rokje?

Altijd wanneer ik een rokje draag, combineer ik dit met wat langere laarzen. Ik ben namelijk niet zo lang, maar wanneer ik lange laarzen onder een kort rokje draag, voel ik mij toch iets langer dan wanneer ik dit met enkellaarsjes combineer. Persoonlijk let ik er wel altijd op dat ik geen bruine laarzen draag wanneer ik een rokje met een panty daaronder draag. Ik vind dat zelf niet zo leuk staan, maar het kan natuurlijk zijn dat jij je daar niet aan stoort. 

Welke laarzen draag ik met een spijkerbroek?

Wat ik persoonlijk heel erg leuk vind bij een spijkerbroek zijn veterboots. Met een spijkerbroek heb je natuurlijk een wat stoerdere look en veterboots maken de outfit helemaal af. Je kunt een spijkerbroek ook heel leuk combineren met enkellaarsjes. Enkellaarsjes zijn er in allerlei soorten. Met bijvoorbeeld een rits aan de voorkant die dan eigenlijk voor de sier dient en een rits aan de binnenkant om de laars makkelijker aan te trekken.   

Succes!

Ik hoop dat je een beetje inspiratie hebt kunnen opdoen naar aanleiding van mijn tips en dat je nu sneller een keuze kunt maken welke laarzen je bij welke outfit aantrekt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *